Vindruta National cycle | Nize AB

Hitta din egen ruta med hjälp av länken: http://shop.nationalcycle.com/perl/cycle/browse

National Cycle är världsledande inom tillverkning av vindrutor till motorcyklar. De tillverkar original tillbehör och levererar till BMW, Harley-Davidson, Honda, Kawasaki, Polaris, Suzuki, Triumph och Yamaha, företag som delar deras filosofi av kvalitet.
National Cycle har utvecklat många innovationer och innehar flera patent för konstruktioner och design av vindrutor än något annat företag i branschen. De lyssnar på sina kunder och arbetar hårt för att behålla sin ledande ställning.

Har Du en motorcykel av märket Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Triumph eller Harley Davidson så hittar Du ett stort urval bland alla våra tillbehör och delar till custom och touring. I vår shop har vi även personlig utrustning som matchar din glidare. Vi är bara ett knapptryck bort. Varje dag, dygnet runt, på Dina villkor.

Välkommen till vår butik. 

                                         

Höjden mäts från urskärningen för lyktan till högst upp på rutan.

National Cycle har ett brett utbud av vindrutor vad gäller storlekar och stilar. Vindrutans höjd är en personlig preferens, men en erkänd standard är att kunna se precis över toppen av vindrutan och se en punkt på vägen 15 meter framför dig                                       


 

Tillverkare